Ons drukwerk; professioneel en altijd scherp

Door het hoge volume hebben wij goede prijsafspraken weten te maken met de drukker van onze producten. Niet alleen het tarief is hierbij scherp, maar ook het drukwerk zelf. Door gebruik te maken van de laatste technologie garanderen we kwaliteit drukwerk.

Woningbrochures; onze toppers

Wij zijn in het bijzonder trots op de woningbrochures. Een goede kwaliteit papier tegen een uitzonderlijk scherpe prijs. De reacties hierop uit de praktijk (verkopers, kopers en makelaars) zijn bijzonder lovend. Onze woningbrochures zorgen ervoor dat je je kunt onderscheiden van de rest en dat je een professionele indruk achterlaat. 

Goedkoper dan zelf printen!

De tarieven voor ons drukwerk zijn zo laag dat dit in bijna alle gevallen goedkoper is dan zelf printen. Daarnaast is onze kwaliteit veel beter dan behaald kan worden op de meeste kantoorprinters.  

Drukwerk door hofleverancier

Het drukwerk voor Makelprint wordt verzorgd door Zalsman. Zalsman mag het predikaat ´Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier´ dragen. Het predicaat is een Koninklijke onderscheiding voor bedrijven van ten minste honderd jaar oud met een zeer goede reputatie in de regio. Zij onderscheiden zich door kwaliteit, soliditeit en continuïteit. 

Download de prijslijst

Download hier de prijslijst. Hierop vind je alle prijzen terug.

Bekijk video

speel video

Contact

makelprint
Kreeft 48
8271 KK IJsselmuiden
038 - 30 200 35
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.