Wie of wat is makelprint?

Makelprint is het zusje van Makeltools. Makeltools is in 2012 gestart om makelaars tools in handen te geven een 'makelaar 2.0' te worden. Makeltools richt zich met name op de moderne makelaar die met zijn tijd mee wil (of moet) gaan. Nieuwe tijden vragen nieuwe middelen. Een onderdeel van Makeltools is het maken van op maat gemaakte woningbrochures. Deze woningbrochures worden volledig door Makeltools opgemaakt en professioneel gedrukt. De reacties hierop vanuit de markt (zowel kopers, verkopers als makelaars) zijn erg lovend.

Zelf opmaken

Om deze luxe woningbrochures (en ander drukwerk zoals verhuiskaarten, buurtmailing etc.) beschikbaar te stellen voor een bredere doelgroep is Makelprint ontworpen. Makelprint biedt makelaarskantoren de mogelijkheid op een zeer eenvoudige wijze nu volledig zelf het drukwerk te maken. Het eindresultaat blijft hierbij hetzelfde, de kostprijs is uiteraard een stuk lager.

Dit concept is met name geschikt voor makelaarskantoren die tijd beschikbaar hebben dit drukwerk zelf samen te stellen. Door de gebruiksvriendelijke opmaaktool is dit overigens een fluitje van een cent. Na het samenstellen bestel je het drukwerk met 1 druk op de knop.

Heel eenvoudig

Er is veel ontwikkelingstijd gestoken in het gebruikersvriendelijk maken van de software. Dit is goed gelukt. Het enige dat je zelf hoeft te doen is de foto en tekst te plaatsen. Het werkt eigenlijk net zo eenvoudig om een fotoalbum te maken van jouw vakantiefoto's.

Bekijk video

speel video

Contact

makelprint
Kreeft 48
8271 KK IJsselmuiden
038 - 30 200 35
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.