Makelprint; ideaal voor makelaars

Met name in deze voor de makelaar 'spannende' tijden is het van levensbelang dat jij je weet te onderscheiden van jouw collegae. Dit kun je onder andere doen door ervoor te zorgen dat jouw woningaanbod optimaal gepresenteerd wordt.

Kan echt niet meer.

9 van de 10 makelaars printen snel even een woningbrochure uit als ze naar een bezichtiging gaan. Deze brochures kenmerken zich door veel wit, veel tekst, kleine foto's en worden bijeengehouden door een fraai nietje. Je bent het toch met mij eens dat dat tegenwoordig niet meer kan?

Maak drukwerk zoals een echte grafisch ontwerper zou doen

Onze woningbrochures kenmerken zich door een strakke layout, grote foto's en kwaliteitsdrukwerk. De sjablonen hiervoor worden altijd op maat gemaakt zodat deze altijd aansluit bij jouw eigen huisstijl.

Werkt heel simpel.

Het enige dat jij hoeft te doen is inloggen in ons systeem, een product kiezen en deze te vullen met foto's en tekst en het drukwerk kan met een druk op de knop besteld worden. Enkele dagen later ontvang jij het drukwerk per post.

Nog meer

Naast woningbrochures kun je vanuit ons systeem ook heel eenvoudig flyers, verhuiskaarten, raampresentaties, buurtmailing, woningkaartjes enzovoort bestellen. Heb je eigen wensen? dat kan ook. Omdat het systeem uitermate flexibel is kunnen we letterlijk al het drukwerk kwijt.

Bekijk eens een digitaal exemplaar van een woningbrochure of vraag een proefbrochure aan via de post.

Bekijk video

speel video

Contact

makelprint
Kreeft 48
8271 KK IJsselmuiden
038 - 30 200 35
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.