Makelprint; ideaal voor woningfotografen

Ben jij woningfotograaf? dan weet jij als geen ander hoe belangrijk het is een woning goed te presenteren. Komt het volgende je bekend voor?

Nadat jij veel tijd en energie hebt gestop in het maken van mooie foto's lever je deze af aan de makelaar. Deze upload vervolgens de foto's in een huizen-beheer-systeem (CRM). Als de makelaar een woningbrochure nodig heeft dan print deze uit hetzelfde systeem een 'brochure' uit en geeft deze tijdens een bezichtiging mee. Niet alleen is de resolutie van de foto's ineens heel laag, ook worden de foto's vaak klein geprint op de laserjetprinter van de makelaar. Kortom; er blijft bijzonder weinig over van de sfeer die jij in de foto's hebt weten te vangen.

Dat kun jij beter, toch?

Als aanvulling op jouw bestaande dienstverlening kun je vanaf nu ook complete woningbrochures maken en leveren (verkopen) aan makelaars. Hiervoor hoef je echt geen grafische opleiding gevolgd te hebben. De woningbrochures kenmerken zich door een strakke layout, grote foto's en kwaliteitsdrukwerk.

Werkt heel simpel.

Het enige dat jij hoeft te doen is inloggen in ons systeem, de brochure te vullen met foto's en tekst en het drukwerk kan met een druk op de knop besteld worden. Enkele dagen later ontvang jij (of de makelaar) de woningbrochures per post.

Breid je dienstverlening uit

Met onze software maak je in een handomdraai de mooiste woningbrochures. Dit is natuurlijk een mooie aanvulling op jouw huidige dienstverlening. Hiermee kun je de makelaar iets extra's bieden.

Woningbrochures; onze toppers

Wij zijn in het bijzonder trots op de woningbrochures. Een goede kwaliteit papier tegen een uitzonderlijk scherpe prijs. De reacties hierop uit de praktijk (verkopers, kopers en makelaars) zijn bijzonder lovend. Onze woningbrochures zorgen ervoor dat je je kunt onderscheiden van de rest en dat je een professionele indruk achterlaat. Onderstaand rekenvoorbeeld is gebaseerd op een afname van 10 stuks, prijs per stuk exclusief BTW.

topper

Goedkoper dan zelf printen!

De tarieven voor ons drukwerk zijn zo laag dat dit in bijna alle gevallen goedkoper is dan zelf printen. Daarnaast is onze kwaliteit veel beter dan behaald kan worden op de meeste kantoorprinters.

Tip: wordt reseller!

Wil je zelf geen brochures maken? dan kun je altijd nog reseller worden. Hier vind je alle informatie.

Bekijk eens een digitaal exemplaar of vraag een proefbrochure aan via de post. Je vindt hier alle prijzen hier terug.

Bekijk video

speel video

Contact

makelprint
Kreeft 48
8271 KK IJsselmuiden
038 - 30 200 35
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.